Frans Raatstraat 28 - 2920 Kalmthout
Tel.: 03 500 12 71
-->
Verzorg uw haar met de beste producten van L’Oréal!

Producten van L’Oréal Professionel bij de kapster in Kalmthout!

Elk professioneel kapsalon werkt alleen met topproducten. Zo ook Kapsalon Kapelly. De kapster uit Kalmthout werkt uitsluitend met L'Oréal Professionnel-producten omdat deze het optimale resultaat geven en bovendien ook nog eens goed zijn voor uw haar. Een ideale combinatie, zowel voor mannen als vrouwen.

Natuurlijke verzorging

Kapsalon Kapelly heeft verschillende producten uit de L’Oréal Professionnel-collectie in het assortiment op het gebied van styling, verzorging en kleuren. Alle producten zijn gebaseerd op milieuvriendelijke principes en het streven naar een natuurlijke haarverzorging voor uiteenlopende haartypes.

Te koop

Alle producten uit de L'Oréal Professionnel-lijn zijn ook te koop, rechtstreeks uit het salon. Heeft u specifieke andere wensen, laat het weten en Kelly zoekt het voor u uit.

Contact

Wanneer u op identieke wijze zoals bij Kapsalon Kapelly thuis uw haar wilt verzorgen, dan kan u de productenreeks van L’Oréal Professionel aanschaffen. Vraag voor meer info en producten kunnen op elk moment bijbesteld worden. Kapster Kelly helpt u graag verder.

Clikc+