Heren & kinderen

VOOR EEN CREATIEVE HAARSNIT!

Kapsalon Kapelly, uw herenkapper in Kalmthout

Met talloze jaren professionele ervaring in de vingers voelt Kelly van Kapsalon Kapelly perfect aan wat de moderne man zoekt bij een kappersbezoek. De herenkapper in Kalmthout koppelt een no-nonsense aanpak en klantvriendelijkheid aan vakmanschap.

’Doe maar wat’

Veel meer dan vrouwen hebben mannen vaak geen idee waar ze naartoe willen met hun kapsel. Het voordeel bij Kapsalon Kapelly is dat u op het bevel ‘doe maar iets’ een creatief antwoord én dito haarsnit mag verwachten. Ook kinderen kunnen voor een modern en eigentijds kapsel in Kalmthout terecht.

Hoofdhuidmassage

Een knipbeurt wordt voorafgegaan door een heerlijke wasbeurt waarbij uw haren worden verzorgd met de beste producten van L’Oréal Professionnel en Keune. Nadat u een nieuwe coup heeft, kan u nog nagenieten van een heerlijke hoofdhuidmassage.

kapsalon kapelly kalmthout heren kinderen

Contact

Kapsalon Kapelly zorgt ervoor dat u niet alleen perfect geknipt, maar ook met een goed humeur naar buiten stapt. Als uw interesse geprikkeld is, maakt u best een afspraak voor een knipbeurt. De herenkapper uit Kalmthout doet er alles aan dat u de volgende tevreden klant wordt.