Dames

Kapsalon Kapelly, uw dameskapper in Kalmthout

Bij Kapsalon Kapelly is iedereen welkom, maar toch heeft zaakvoerster Kelly een boontje voor dames. Voor elke vrouw is een mooi kapsel immers de hemel op aarde. En daar zet de dameskapper uit Kalmthout zich graag honderd procent voor in.

Tot in de (haar)puntjes

In de ‘blaadjes’ heeft u een filmster gespot met een fantastisch kapsel? En u wilt dezelfde snit. Of moeten uw haarpunten bijgewerkt worden? En wat met die communie, huwelijk of ander evenement? Bij Kapsalon Kapelly vormt elke haardos een uitdaging dat tot in de puntjes wordt verzorgd.

Kleuringen

Of mag het wilder met een heuse metamorphose? Want die opkomende grijzende haren beginnen te storen en u wilt die wegwerken met een (semi-)haarkleuring. Voor elke kleuring werkt Kapelly steevast met producten van L’Oréal Professionel en Keune, die geschikt zijn voor ieder haar- en huidtype.

kapsalon kapelly kalmthout dames

Contact

Geïnteresseerd in een knipbeurt? Kapsalon Kapelly is uw dameskapper in Kalmthout. Kapster en zaakvoerster Kelly ontvangt u met open armen. Naast de haarbehandeling krijgt u ook professioneel advies over de stijlmogelijkheden en kleuren die het beste bij uw gezicht passen. Interesse?